top of page
Search
  • rs4264979

Hoe HP 79 servicefout op te lossen?

Updated: May 20, 2022De HP printers zijn de meest populaire opties voor afdrukken thuis en op kantoor. De gebruikers krijgen echter vaak de 79 servicefout wanneer ze de printer aanzetten. Mensen raken in de war door deze fout en weten zelfs niet hoe ze deze moeten oplossen. Het probleem doet zich voor wanneer een afdruktaak beschadigd raakt. Dit kan optreden omdat u mogelijk een incompatibele geheugen-DIMM heeft geïnstalleerd. Er kan een probleem zijn, zoals een verkeerde communicatie tussen de printer en de spooler als gevolg van verouderde firmware. Het is een veel voorkomend probleem geworden. Elk probleem heeft echter een oplossing. Laten we eens kijken hoe u fout 79 op printers kunt oplossen en oplossen.


  • Zet de printer uit

Zet de printer uit en start hem na 30 seconden of een minuut opnieuw op. Wacht tot de printer is opgestart terwijl u de printer aanzet. Als het probleem zich blijft voordoen, koppelt u alle aangesloten USB-kabels los. Zodra u de draden opnieuw aansluit, keert de printer terug naar de status Gereed. Nu kunt u de firmwareversie controleren. Werk het bij als er een nieuwere versie beschikbaar is.


Zodra de firmware is geïnstalleerd, kunt u opnieuw beginnen met afdrukken. Om de nieuwe updates te activeren, kunt u HP LaserJet Pro 400 volledig opnieuw opstarten.


  • Installeer DIMM opnieuw

Om fout 79 op te lossen, zet u de printer uit en verwijdert u DIMM. Installeer DIMM opnieuw en zet uw HP printer aan.


  • Installeer HP bijbehorende software opnieuw

Verwijder zowel de stuurprogramma's als de bijbehorende HP software. Doorloop de volgende stappen:

  • Ga naar de zoekbalk van Windows. Typ en open het configuratiescherm.

  • Verwijder alle HP-printer gerelateerde software door een programma te verwijderen.

  • Open nu Apparaatbeheer.

  • Ga naar de afdrukwachtrijen. Verwijder het HP-apparaat.

  • Start uw pc opnieuw op en wacht tot de driver automatisch wordt geïnstalleerd.

  • Installeer en voer de bijbehorende HP software uit.


Als niets werkt, kunt u naar het HP Bellen -team gaan. U kunt een HP-nummer kiezen dat beschikbaar is als een HP Nl Bellen. Het HP-team helpt u bij uw probleem en lost het probleem op.

22 views0 comments

Recent Posts

See All

Avast antivirus is een robuuste antivirus die uw apparaten beschermt tegen gevaarlijke virussen en malware. Dit beveiligingsapparaat is uitgebreid met slimme en fantastische functies en functies die d

Als er een probleem is met de netwerkverbinding tussen de Netflix-app en de gadgets, verschijnt code nw 1-19 op je telefoon. In dit artikel bespreken we hoe u Netflix-foutcode 1-19 op LG Smart TV's, S

bottom of page