Search
  • rs4264979

Hoe Outlook Error Code 17099 te repareren?Deze fout treedt over het algemeen op in de Outlook-mail van het Mac-apparaat wanneer de SMTP-server een permanente of tijdelijke fout heeft geretourneerd terwijl gebruikers ermee werken. De tweede oorzaak van deze fout optreedt code is eenvoudigweg het verzenden van een e-mail naar een grote groep gebruikers. Dit komt omdat de limiet voor het verzenden van e-mail standaard tot 50 gebruikers is. Dus door fout als het het geval is dat u e-mails naar meer dan 50 gebruikers tegelijkertijd hebt verzonden, dan ontstaat de foutcode. We hebben hieronder twee methoden beschreven om Outlook Error Code 17099 te repareren, waardoor gebruikers de foutcode sneller kunnen overwinnen.


Stap om Outlook Error Code 17099 te repareren

Stap 1: Oplossing voor deze fout als deze te wijten is aan een technische storing in de SMTP-server

  • Deze fout kan worden opgelost door eenvoudig de database-identiteit opnieuw op te bouwen, die gemakkelijk kan worden verholpen met behulp van Microsoft Database Utility. Volg alle onderstaande stappen om door te gaan met het proces:

  • Het allereerste dat gebruikers moeten uitvoeren, is het afsluiten van alle applicaties die momenteel actief zijn.

  • Open nu de map ‘Toepassingsmap’ en blader vervolgens door MS Office 2011 om naar het hulpprogramma Microsoft Database te zoeken en dubbelklik op de software.

  • Klik op het "OLM-bestand" dat zich in het "Database Utility Window" bevindt en klik vervolgens op het "Rebuild" -pictogram.

  • Er verschijnt een voortgangsvenster met de optie "Herbouw hoofdidentiteit".

  • Zodra het proces is voltooid, ziet u een bericht met de tekst 'Uw database is met succes opnieuw opgebouwd'

  • Klik op de optie "Gereed".


Stap 2: Oplossing voor de problemen die het gevolg zijn van "E-mail verzonden naar een groot aantal groepen"

In het geval dat een e-mail wordt verzonden naar grote groepen waar het aantal gebruikers niet beperkt is tot slechts 50, eerder. Men moet contact opnemen met de e-mailprovider als dit het geval is bij een toenemend aantal gebruikers van 50 ontvangers. Het voorkomt dat dergelijke berichten worden ontvangen

Ik hoop dat je dit probleem met alle bovengenoemde methoden kunt oplossen.

Maar als je dezelfde foutcode 1032 tegenkomt, neem dan Contact Outlook Belgie of bel naar Outlook telefoonnummer voor onmiddellijke begeleiding.

0 views
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now