Search
  • rs4264979

Hoe Outlook-fout 0x800ccc1a op te lossen?

Microsoft Outlook is een van de meest populaire mailingservices die wereldwijd de voorkeur geniet omdat het enorme functies biedt. U kunt meerdere taken uitvoeren met uw Outlook-account en ook dat zonder veel moeite te hoeven doen. Dat maakt het echter toch niet foutloos. Outlook-fout 0x800ccc1a is een van de meest voorkomende foutcodes die gebruikers vaak bij hun Outlook-account krijgen.


In feite is het vrij moeilijk om de foutcodes uit Outlook te verwijderen. Het verwijst over het algemeen niet naar een bepaald onderdeel waar het systeem fout gaat. Met dat in gedachten heeft ons Outlook-ondersteuningsteam bepaalde noodzakelijke informatie over de kwestie verzameld. Als u problemen heeft met dezelfde foutcode, zal dit artikel zeker nuttig voor u zijn. Laten we er dus mee beginnen.

Wat veroorzaakt Outlook-fout 0x800ccc1a?


Het kan behoorlijk vervelend zijn om vast te lopen met een foutmelding tijdens je belangrijke werk. U kunt deze exacte foutcode tegenkomen met enkele afzonderlijke foutmeldingen. Ze betekenen eigenlijk allemaal hetzelfde. Dit probleem kan meerdere oorzaken hebben.


In het geval er een probleem is met betrekking tot de SSL-codering (Secure Sockets Layer). Over het algemeen kan deze foutcode optreden wanneer de SMTP- of POP3-servers het verkeerde poortnummer weergeven. Daarom is deze fout een SEND / RECEIVE-fout die op uw Outlook-account verschijnt.


Als de SSL-codering belangrijk is, moet deze het compatibele poortnummer 465 specificeren. Aan de andere kant moet poortnummer 995 weerspiegelen in het geval van de POP-server voor inkomende e-mail.


Op een andere pagina is deze foutcode niet alleen beperkt tot de incompatibiliteit van het SSL-poortnummer. Als er problemen zijn met Outlook PST-bestanden, kan uw Outlook-account de foutcode verzinnen. Een onvolledige installatie van Outlook kan ook een andere oorzaak zijn van dit foutbericht.


Leer hoe u Outlook-fout 0x800ccc1a kunt oplossen


Ons ondersteuningsteam van Microsoft Outlook heeft een aantal eenvoudige oplossingen voor u geleverd om de storing volledig op te lossen. Probeer de oplossingen zelf uit en verwijder deze foutcode gemakkelijk.


Het repareren van de PST-bestanden is de beste optie


Als de beschadigde PST-bestanden de reden zijn achter deze fout, moet u onmiddellijk het initiatief nemen om ze te repareren. U kunt deze taak uitvoeren door twee verschillende methoden te volgen. De eerste is de Inbox Repair Tool en de tweede is de Outlook PST Repair. U kunt toegang krijgen tot al deze tools en uw Outlook-fout onmiddellijk uit uw mailbox verwijderen.


Configureer uw Outlook


Soms kan de verkeerde configuratie van Outlook-account ook veel problemen veroorzaken voor uw mailingaccount. Daarom moet u uw Outlook-account opnieuw configureren en ervoor zorgen dat u alle noodzakelijke wijzigingen aanbrengt. Als u de instellingen van uw mailbox niet kunt afhandelen, bel ons dan voor onmiddellijke hulp. Controleer daarna opnieuw de status van de foutcodes.


Ontvang het ultieme technische ondersteuningsnummer van Outlook (gratis)


Worstel je nog steeds met de Outlook-fout 0x800ccc1a? Neem contact op met onze Outlook Helpdesk Bellen voor deskundige hulp. U kunt via meerdere kanalen contact met ons opnemen en uw bezorgdheid met ons delen. Aan de andere kant kunt u contact met ons opnemen via onze chatportals en directe hulp krijgen via live communicatie. U kunt ons ook een e-mail sturen over uw Outlook-problemen. Zodra we uw bezorgdheid hebben ontvangen, zullen we zeker contact met u opnemen met de beste effectieve oplossingen om fout 0x800ccc1a op te lossen. Verspil geen tijd en leer ons te genieten van de ononderbroken uitvoering.


Verwant bericht: Epson-printer in foutstatus opgelost


We bieden ook een technische ondersteuning Outlook Helpdesk.

155 views0 comments

Recent Posts

See All

Avast antivirus is een robuuste antivirus die uw apparaten beschermt tegen gevaarlijke virussen en malware. Dit beveiligingsapparaat is uitgebreid met slimme en fantastische functies en functies die d

Als er een probleem is met de netwerkverbinding tussen de Netflix-app en de gadgets, verschijnt code nw 1-19 op je telefoon. In dit artikel bespreken we hoe u Netflix-foutcode 1-19 op LG Smart TV's, S