Search
  • rs4264979

Hoe te repareren dat Netflix niet werkt op Fire Stick?

Heb je problemen met het probleem dat Netflix niet werkt op Firestick? Zo ja, maak je dan geen zorgen, want hier zijn we beschikbaar met verschillende oplossingen die u kunt toepassen om het probleem op te lossen dat Netflix niet werkt op Fire Stick. Tegenwoordig is er geen betere streamingdienst om uw favoriete tv-programma's en films te bekijken dan Netflix.


Als je van je Fire Stick een echte entertainer wilt maken, heb je alleen een Netflix-abonnement en een internetverbinding nodig. U kunt echter technische problemen tegenkomen bij het gebruik van een Firestick-apparaat. Hier in deze handleiding leert u alle stappen kennen die u moet uitvoeren om het probleem op te lossen dat Netflix niet werkt op Fire Stick.


Verschillende manieren om te verhelpen dat Netflix niet werkt op Firestick


Hieronder worden verschillende manieren genoemd waarop u kunt uitproberen om het probleem op te lossen dat Netflix niet werkt op Fire Stick.


1) Netflix-server uitgeschakeld


Netflix is ​​zonder twijfel een van de beste streamingdiensten die momenteel beschikbaar zijn. Als u merkt dat Netflix niet werkt aan het Firestick-probleem, moet u controleren of anderen ook met hetzelfde probleem worden geconfronteerd of dat u het alleen bent.

Het is mogelijk dat de Netflix-server een tijdje niet beschikbaar is in uw regio, waardoor u Netflix niet kunt openen.


2) Controleer de internetverbinding


Als het probleem niet is opgetreden vanwege een serverprobleem, kan het gebeuren omdat er geen internetverbinding is. Netflix is ​​een streaming-app en je hebt een goede internetverbinding nodig om shows erop te bekijken.

Verbind uw Fire Stick eerst met het draadloze netwerk en zorg er vervolgens voor dat deze correct werkt.


3) Wis de cache


Er is een kans dat het probleem zich voordoet doordat de cache niet wordt gewist. Je Firestick keert terug naar normaal nadat je de gegevens hebt verwijderd die zijn opgeslagen op je Netflix-app. Om dat te kunnen doen, hoeft u alleen maar op de Home-knop te drukken en vervolgens naar Firestick "Instellingen" te gaan.


Klik daarna op Toepassingen en selecteer vervolgens "Geïnstalleerde toepassingen beheren". Daar moet je zoeken naar de optie "Netflix". Selecteer die optie en u zult de optie kunnen zien om gegevens te verwijderen.


Selecteer de optie cache wissen en gegevens wissen. Klik een voor een op deze opties. Start daarna uw Firestick-apparaat opnieuw op en kijk of dit het probleem oplost dat Netflix niet werkt op Firestick.


Verwant bericht - Hoe te repareren dat Netflix niet werkt op Fire Stick?


4) Start Firestick opnieuw


Als je merkt dat zowel Netflix als internet goed werken, ligt het probleem misschien bij de Firestick. Firestick is een apparaat met weinig geheugen en een kleine processor. Soms loopt het vast tijdens het streamen van gegevens.


In sommige gevallen kan een eenvoudig herstartproces van Firestick uw probleem oplossen. U hoeft alleen de Firestick-adapter uit het stopcontact te halen en een paar minuten te wachten.

Sluit daarna de adapter weer aan op de stroombron. Zodra u naar het startscherm gaat, opent u de Netflix-applicatie en controleert u vervolgens of het probleem is verholpen of niet.


Dit zijn dus de verschillende methoden die u kunt toepassen om het probleem op te lossen dat Netflix niet werkt op Firestick.Ben jij er ook, maak je geen zorgen, onze Netflix klantenservice Nederland Team staat altijd voor je klaar. Bel ons altijd rechtstreeks op ons officiële Netflix Nederland voor snelle hulp. Lees verder voor meer informatie over enkele van de Netflix-problemen en hun probleemoplossing.

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Avast antivirus is een robuuste antivirus die uw apparaten beschermt tegen gevaarlijke virussen en malware. Dit beveiligingsapparaat is uitgebreid met slimme en fantastische functies en functies die d

Als er een probleem is met de netwerkverbinding tussen de Netflix-app en de gadgets, verschijnt code nw 1-19 op je telefoon. In dit artikel bespreken we hoe u Netflix-foutcode 1-19 op LG Smart TV's, S